"A balanced diet is a cookie in each hand."

Zavedamo se pomena zaščite in odgovornega rokovanja z informacijami, ki jih prejmemo s strani uporabnikov naše spletne strani in naših produktov. Z vsemi informacijami ravnamo skrbno, v skladu z zakonskimi predpisi in jih ščitimo pred tretjimi osebami. Vse pridobljene podatke, vključno z osebnimi podatki, uporabljamo za namene izboljšanja kvalitete naših storitev in produktov, ki jih že nudimo ali jih bomo razvijali in ponujali v prihodnje.

Kaj sprejmem, ko dovolim uporabo piškotkov?

Ta spletna stran se, kakor velika večina ostalih spletnih mest, v veliki meri opira na tehnologijo piškotkov. Ko sprejmete piškotke iz naše strani, se bo na vaš računalnik naložilo več majhnih tekstovnih datotek. Ne, ne gre za zlonamerno kodo, ki vam bo skurila trdi disk in izklopila desni gumb na miški. Piškotki na naši strani nam omogočajo, da lahko vodimo statistiko obiska portal a. Splošne informacije o piškotkih si lahko preberete tukaj.

Kaj se zgodi, če piškotkov ne sprejmem?

Nič posebej drastičnega. Vsebina spletne strani vam bo v vsakem primeru na voljo, a morebiti ne v popolnem obsegu. Vsebine, ki za delovanje potrebujejo piškotke, vam ne bodo na voljo. Prav tako bo nam onemogočeno spremljanje vašega obiska na strani.

Katere piškotke uporablja ta spletna stran?

  • Lastni piškotki – portal uporablja piškotek po imenu ‘zabica’. Ta piškotek vseh piškotkov si zapomni vašo izbiro glede shranjevanja piškotkov. Ta se bo naložil v vsakem primeru, tudi če izberete ‘zavrni’. Direktiva o piškotkih take piškotke dovoljuje.
  • Googlovi piškotki – ker portal za namene analitike uporablja googlovo storitev google analytics, se bodo na vaš računalnik naložili njihovi piškotki. Več o googlovih piškotkih si lahko preberete tukaj, o piškotkih google analytics pa tukaj.

Ali ste lahko malenkost bolj natančni?

Da, tukaj je seznam piškotkov, ki se lahko naložijo na vaš računalnik. Navedeno je ime piškotka, njihov namen in rok trajanja.

Naš piškotek:

  • zabica – Sprejem piškotkov – 1 leto

Piškotki sistema google analytics:

  • _utma – Statistika ogledov spletne strani – 2 leti
  • _utmb – Statistika ogledov spletne strani – 30 minut
  • _utmc – Statistika ogledov spletne strani – Trajanje seje
  • _utmz – Statistika ogledov spletne strani – 6 mesecev

Imena, število in funkcije navedenih piškotkov se lahko zaradi sprememb pri ponudnikih razlikujejo od navedenih. Če opazite odstopanja, nas prosimo opozorite.

Sezonska ponudba

Pri nas se v vseh sezonah najde ponudba iz svežih sestavin. Obiščite nas!
Poglej celotno ponudbo jedi
* vaše podatke bomo skrbno varovali in pošiljali le uporabne informacije o ponudbi gostilne Pri Žabarju največ enkrat na 14 dni.