Bistvo je dober, pristen odnos do naših strank

Na začetku je bila gostilna. In tukaj je še danes.  In želimo si, da bi tako tudi ostalo. Kraj, kamor boš lahko prišel vedno, ko boš žejen ali lačen. Ali ko boš samo potreboval malo družbe. Pri Žabarju se bomo trudili, da bomo svojim gostom vedno lahko ponudili najkvalitetnejše sestavine, pripravljene z ljubeznijo in stoletjem izkušenj. Še naprej bomo gradili pristne odnose s strankami in te odnose negovali na dolgi rok.

Na to smo zelo ponosni in to je v resnici naša “prava ideja”. To bomo tudi v prihodnje branili in gradili z vsemi močmi.

OS1A4499

Sezonska ponudba

December 2016
V decembru je Pri Žabarju veselo! Pri nas se dobivajo zaključene družbe in se veselijo v pričakovanju novega leta. Če želite, vam lahko pripravimo individualno ponudbo, zato nam pišite na info@prizabarju.si. Se pa pri nas v decembru dobijo tudi slastne krvavice in pečenice, pečemo lepo zapečene kračice mlečnih odojkov z zeljem, pa tudi vse ostale naše specialitete so na voljo tudi v teh zimskih mesecih.   V decembru so rezervacije obvezne!
Poglej celotno ponudbo jedi

Žabarjeve novice

Vas zanima, kaj bo dobrega? Ste lačni novic? Ostanite na tekočem in se naročite na obvestila gostilne Pri Žabarju.
* vaše podatke bomo skrbno varovali in pošiljali le uporabne informacije o ponudbi gostilne Pri Žabarju največ enkrat na 14 dni.