"Pri Žabarju verjamemo v pristne in dolgoročne odnose s strankami. Zaradi tega se še vedno vračajo k nam."

Žaba

Pri Žabarju, storitve in trgovina, d.o.o.
Viška cesta 50
1000 Ljubljana
Slovenija

ID za DDV: SI18497888
Matična številka: 3868095000
Bančni račun odprt pri Sberbank d.d.: SI56 3000 0001 0256 816

telefon: +386 1 423 2462
fax: +386 1 252 8329
email: info@prizabarju.si ali booking@prizabarju.si za rezervacije sob

spletna stran: www.prizabarju.si

facebook profil: www.facebook.com/PriZabarju

Kako do nas

Iz smeri centra

Najbolj enostaven dostop iz centra Ljubljane je po Tržaški cesti (smer Koper). S Tržaške ceste zavijete desno pri Viški cerkvi in nadaljujete vožnjo po Viški cesti čez železniško progo. Po prečkanju železniške proge nadaljujete vožnjo naravnost še približno 300m in že ste Pri Žabarju.

Z Ljubljanske obvoznice

Obvoznico zapustite na izvozu Ljubljana zahod in v križišču zavijete desno na Tržaško cesto, smer center. S Tržaške ceste zavijete levo po približno 1km (3. semafor od izvoza z obvoznice) in nadaljujete vožnjo po Viški cesti čez železniško progo. Po Viški cesti nato nadaljujete vožnjo še približno 300m in že ste Pri Žabarju.

Sezonska ponudba

December 2016
V decembru je Pri Žabarju veselo! Pri nas se dobivajo zaključene družbe in se veselijo v pričakovanju novega leta. Če želite, vam lahko pripravimo individualno ponudbo, zato nam pišite na info@prizabarju.si. Se pa pri nas v decembru dobijo tudi slastne krvavice in pečenice, pečemo lepo zapečene kračice mlečnih odojkov z zeljem, pa tudi vse ostale naše specialitete so na voljo tudi v teh zimskih mesecih.   V decembru so rezervacije obvezne!
Poglej celotno ponudbo jedi

Žabarjeve novice

Vas zanima, kaj bo dobrega? Ste lačni novic? Ostanite na tekočem in se naročite na obvestila gostilne Pri Žabarju.
* vaše podatke bomo skrbno varovali in pošiljali le uporabne informacije o ponudbi gostilne Pri Žabarju največ enkrat na 14 dni.