Gostje pri nas pogosto proslavijo kakšen okrogel jubilej ali izjemen dosežek. V naših prostorih smo že velikokrat gostili sivolase maturante, čile zlatoporočence, sveže doktorje znanosti in zagnane abrahamovce. Včasih so pri nas tudi žalujoči pogrebci. Pri Žabarju znamo poskrbeti, da se bo vsaka družba počutila prijetno in udobno, sito in napojeno.

Prostori so primerni tudi za manjša poročna slavja in seveda obletnice porok, ki jim sledijo.

V naši gostilni lahko v enem prostoru pogostimo do 40 oseb.

Najraje vidimo, da nas za rezervacijo prostora pokličite po telefonu ali pa se oglasite pri nas. Dogovorili se bomo za aranžma, ki bo ustrezal vaši družbi. Dobro je, če se rezervacija opravi vsaj dva dni pred dogodkom.

OS1A4559

Sezonska ponudba

December 2016
V decembru je Pri Žabarju veselo! Pri nas se dobivajo zaključene družbe in se veselijo v pričakovanju novega leta. Če želite, vam lahko pripravimo individualno ponudbo, zato nam pišite na info@prizabarju.si. Se pa pri nas v decembru dobijo tudi slastne krvavice in pečenice, pečemo lepo zapečene kračice mlečnih odojkov z zeljem, pa tudi vse ostale naše specialitete so na voljo tudi v teh zimskih mesecih.   V decembru so rezervacije obvezne!
Poglej celotno ponudbo jedi

Žabarjeve novice

Vas zanima, kaj bo dobrega? Ste lačni novic? Ostanite na tekočem in se naročite na obvestila gostilne Pri Žabarju.
* vaše podatke bomo skrbno varovali in pošiljali le uporabne informacije o ponudbi gostilne Pri Žabarju največ enkrat na 14 dni.